Grafisch ontwerper
Rotterdam

Ben je op zoek naar opvallende raamkunst voor je etalage? Als grafisch ontwerper in Rotterdam ben ik gespecialiseerd in handgemaakte illustraties op ramen en krijtborden. Ik fleur graag de voorkant van je restaurant of winkel op om klanten aan te trekken. Met een goede illustratie en duidelijke letters op het raam van het pand communiceer je direct de sfeer van je bedrijf naar voorbijgangers. Je kunt gericht je doelgroep aanspreken met een prachtig ontwerp voor een raamtekening. Wil je ook een unieke en goede indruk achterlaten op potentiële klanten? Laat The Good Type Girl dan je etalage opfrissen met moderne kalligrafie.

Ontwerpen voor op speciale ondergronden met een grafisch ontwerper in Rotterdam

Als grafisch ontwerper in Rotterdam maak ik digitale ontwerpen en logo’s. Ook kan ik handgeschreven ontwerpen maken en realiseer ik unieke ontwerpen voor op speciale ondergronden. Ik kan niet alleen prachtige ontwerpen en illustraties maken op papier of in een tekenprogramma, maar ook op veel andere ondergronden. Denk bijvoorbeeld aan decoratie op de ruiten van een restaurant of winkel, of een ontwerp voor op een spijkerjas. Bovendien kan ik prachtige illustraties maken op diverse soorten muren of een prachtig ontwerp voor op een krijtbord dat ook als visitekaartje dient voor je bedrijf.

Grafisch ontwerper Rotterdam

Unieke ontwerpen van een grafisch ontwerper in Rotterdam

Naast de ontwerpen die ik graag maak op speciale ondergronden zoals etalages, ontwerp ik ook logo’s en kaartjes. Als grafisch ontwerper in Rotterdam streef ik er altijd naar om een uniek ontwerp neer te zetten dat bij de persoonlijkheid van jou of je bedrijf past. Wil je een uniek visitekaartje of tekening op het raam? Dan zorg ik ervoor dat mijn ontwerp of logo bij jouw bedrijf past. Heb je een boek geschreven en wil je een aantrekkelijke illustratie en prachtige lettering op de cover? Dan maak ik graag een uniek ontwerp. Wil je een unieke wenskaart of uitnodiging versturen? Laat een grafisch vormgever in Rotterdam zoals The Good Type Girl deze dan ontwerpen.

Handmatig ontwerp en hand lettering

Heb je en ontwerp nodig waarbij gebruik wordt gemaakt van custom hand lettering of moderne brush lettering of kalligrafie? Dan kun je uitstekend terecht bij mij als grafisch ontwerper in Rotterdam, The Good Type Girl. Ik maak unieke handgeschreven of digitale ontwerpen die goed aansluiten op jouw persoonlijke wensen. Zo krijg je een geheel eigen ontwerp. Wil je dit ontwerp graag op je etalageruit zien of op een andere aparte ondergrond? Dan kan ik dit als illustrator in Rotterdam ook voor je komen tekenen, zodat je een prachtige illustratie ontvangt.