Illustrator
Rotterdam

Wil je potentiële klanten beter bereiken en de aandacht trekken van voorbijgangers? Dan kan je etalage of de ruit van je restaurant een uniek ontwerp gebruiken van The Good Type Girl, illustrator in Rotterdam. Ik ben bedreven in het maken van handmatige en digitale ontwerpen voor op speciale ondergronden. Ik kan met hand lettering en moderne kalligrafie prachtige logo’s maken en een boodschap visueel goed laten overkomen. Voor een eerste indruk naar klanten kan ik het raam van je bedrijf voorzien van tekst en illustraties om de aandacht te trekken en de sfeer over te brengen.

Wat kan een illustrator in Rotterdam voor je betekenen?

Wil je een prachtige raamtekening op je etalageruit om je meer te onderscheiden van de andere winkels? Of wil je met een illustratie op een raam of muur de sfeer van je winkel, restaurant of bedrijf uitdrukken? Dan kan ik je als illustrator in Rotterdam helpen met unieke ontwerpen en illustraties. Met lettering en illustraties zorg ik er graag voor dat je jouw doelgroep aanspreekt en nieuwe potentiële klanten bereikt. Veel van mijn ontwerpen kunnen zo dienst doen als een soort visitekaartje. Als grafisch ontwerper in Rotterdam streef ik ernaar om jouw wensen mee te nemen en de boodschap die je hebt visueel goed te ondersteunen.

Illustrator Rotterdam

Illustraties op unieke ondergronden

Als illustrator in Rotterdam maak ik graag de vertaalslag van een wens en intentie naar een visuele boodschap. Ik kan zowel handmatig als digitaal een ontwerp maken. Daarbij ben ik gespecialiseerd in het maken van ontwerpen en logo’s op speciale ondergronden. Wil je bijvoorbeeld aandacht trekken, maar heb je alleen een raam, muur of krijtbord ter beschikking? Als grafisch vormgever in Rotterdam kan ik een ontwerp maken dat goed tot recht komt op deze ondergronden. Bevalt mijn ontwerp? Dan kan ik het ook komen aanbrengen op het raam of de muur. Zo krijg je echt iets unieks waar je de aandacht mee trekt en sfeer mee creëert.

Vaardigheden van een illustrator in Rotterdam

Illustraties maak ik vaak voor covers van boeken of magazines of voor op een raam van een etalage of restaurant. Naast dat ik illustraties maak als illustrator in Rotterdam, maak ik ook veel gebruik van moderne kalligrafie. Ik kan de naam van je bedrijf laten stralen in letters van de juiste vorm en kleur. Of ik kan een logo ontwerpen door hand lettering en illustraties te combineren, zodat je een logo krijgt die echt goed bij je bedrijf past. Ben je benieuwd wat The Good Type Girl voor je kan betekenen? Neem dan contact op.