Grafisch vormgever
Rotterdam

Wil je dat jouw etalage er meer uitspringt in de winkelstraat of dat voorbijgangers overwegen je winkel binnen te stappen? Dan kun je profijt hebben van een uniek ontwerp en hand lettering van een grafisch vormgever in Rotterdam. Met opvallende letters en een ondersteunende illustratie kun je jouw winkel of restaurant laten opvallen. The Good Type Girl is jouw grafisch vormgever in Rotterdam voor unieke en opvallende raamkunst die de sfeer van je bedrijf reflecteert. Ik ben gespecialiseerd in het maken van handmatige of digitale ontwerpen en logo’s voor op speciale ondergronden.

Waarom heb je een grafisch vormgever in Rotterdam nodig?

Met unieke letters op je etalage of welkomstbord kun je de sfeer van je bedrijf weergeven. In plaats van een bestaand lettertype uit te kiezen voor promotiemateriaal of kaartjes, kun je unieke letters laten ontwerpen. Bij een ontwerp hou ik als grafisch ontwerper in Rotterdam altijd rekening met de boodschap en het gevoel dat je wilt overbrengen. Ik ontwerp een passend logo of geschikte illustratie. Zo komt je boodschap goed over op de doelgroep die je wilt bereiken. Ik houd bijvoorbeeld rekening met het gebruik van kleur en specifieke vormen. Met een uniek ontwerp op je ruit krijgt je bedrijf een eigen identiteit.

Grafisch vormgever Rotterdam

Unieke ontwerpen op speciale ondergronden

Ik ben gespecialiseerd in ontwerpen die bedoeld zijn voor unieke ondergronden. Dit is bijvoorbeeld raamkunst voor een unieke etalage of aanlokkelijk raam van een restaurant. Maar ik kan ook handmatige ontwerpen maken voor op organische ondergronden zoals hout of items zoals een spijkerjas. Ik kan het ontwerp bovendien op de speciale ondergrond aanbrengen. Zo kan ik je etalage komen voorzien van raamkunst of kan ik een krijtbord voorzien van een prachtige opmaak. Op bijna iedere ondergrond kan ik een sprekende boodschap tot leven laten komen met mijn moderne kalligrafie.

Spreek je doelgroep aan met hand lettering

Naast raamkunst kan ik als grafisch vormgever in Rotterdam nog veel meer. Als illustrator in Rotterdam kan ik bijvoorbeeld de cover van een boek ontwerpen waarbij je unieke hand lettering en een prachtige illustratie kunt verwachten. Ook kan ik een logo ontwerpen of sprekende uitnodigingen of wenskaarten maken. Ik houd hierbij rekening met de doelgroep en met je persoonlijke wensen. Ik zorg ervoor dat je boodschap goed overkomt. Wil je jouw boodschap overbrengen met behulp van een korte en visuele tekst? Dan is The Good Type Girl dé grafisch vormgever in Rotterdam die je nodig hebt.